Klubnyheder

Genåbningstræning!

2. marts 2021, 22.13


YES - SÅ MÅ VI SPILLE IGEN - ganske vist udendørs. Men hvad gør det, når bare vi er passende påklædt og holder alle retningslinjer. 

Efter at Ishøj Kommune i går åbnede for udendørs idræt fra og med i dag blev der igen travlhed i volleyballklubben. Vej og Park havde gjort sandet klart og lækkert -. og idrætscenterets personale havde i en fart fået sat nettene op. Tak til alle. 

Nogle herrespillere indviede sæsonen i dag, og i de kommende dage ville alle ungdomshold og seniorhold komme i gang på banerne. Mere information, banefordeling, samt kommunikationen om træningen på beachvolleybanerne sker i den åbne gruppe www.facebook.com/groups/ishojBEACHvolley

Ikke alle var varmt nok klædt på til debuten i dag - vi skal jo lige lære at elske 2 graders varme og beachvolley i kombination. Men i Facebook gruppen IshojBEACHvolley kan du se nogle tips til hvordan du skal klæde dig og særligt dine fødder på.

Vi glæder os ustyrligt meget til at se jer alle til volley igen. 

Nye, som har lyst til at være med, når nu man stadig ikke kan komme til indendørs sport - er velkomne til at kontakte os.