Klubnyheder

Ikke holdfællesskab med Rødovre

16. marts 2021, 21.33

Når denne sæson slutter, vil der ikke længere være holdfællesskab mellem Ishøj Volley og RS Rødovre Volley.

RS Rødovre Volley har meddelt at de ikke længere ønsker at samarbejde.


I de seneste fire år har klubberne samarbejdet om ungdomshold, og endnu tidligere om de ungdomsspillere, der nu er blevet til herre 2.division.


Det har været et samarbejde, som har været til sportslig gavn for mange spillere, men også et samarbejde som har haft en del udfordringer undervejs, i forhold til forskellige kulturer i de to klubber, skriver formanden Henning Thomsen i et brev til medlemmerne.


Ishøj Volley har igennem årene lagt den største del af trænertimerne og administrationen i holdfællesskabet. Nu kan vi igen se fremad, og koncentrere ressourcerne om Ishøj Volley alene.


Fremover vil vi fortsat stå for en høj kvalitet i arbejdet, og et højt aktivitetsniveau, hvor der er god træning, gode stævner, ture og arrangementer til alle. Derigennem sikrer vi udviklingsmuligheder til alle ambitionsniveauer, skriver formanden.


For ungdomshold skal vi i den kommende tid sætte fokus på at tiltrække nye medlemmer, og vi er i fuld gang med arbejdet for at skabe en kanon beachvolleysæson.

Derfor skal der lyde denne opfordring: Støt Ishøj Volley – så der fortsat kan være en stærk volleyballklub for hele Sydkysten.