Klubnyheder

Klar - parat - volleystart

7. august 2023, 19.23 / 8. august 2023, 09.06

En ny spændende volleysæson begynder den 17.august. Her starter indendørstræningen igen. Hjemmesiden ishojvolley.dk er nu opdateret med træningstider- og steder for alle hold. Kig under sektionen ’hold og tider’.


Dygtige trænere er parate til at tage imod på alle hold og niveauer, og vi håber at se alle gamle spillere, samt en hel masse nye. Vi har plads til mange flere hos alle trænere.


Som noget nyt vil vi indføre en ”tag-en-ven-med-bonus” – mere om det senere. Men kort fortalt vil vi præmiere de spillere som lokker en ven/veninde med til prøvetræning. Som altid må man prøve tre gange gratis, før man binder sig.


Mange er ikke klar over hvor fremragende et koncept kidsvolley er til at blive fortrolige med boldspil og med bevægelse – og mange er ikke klar over hvor stor volleyballsporten er rundt om i verden, og ikke mindst på strandene – også en god grund til at lære det.


Henover sommeren har nogle holdt fanen højt på de udendørs beachbaner. Vi fik afviklet nogle gode stævner, heldigvis mens det endnu var rigtig sommervejr i maj og juni. Dette sagt på en iskold og blæsende augustdag. Det kan kun øge forventningens glæde til at komme ind i en lys og opvarmet sportshal den 17.august.


Eneste undtagelse er motionsholdet - der først starter torsdag den 7.september.

 

MED VOLLEY HILSEN

ISHØJ VOLLEY & BEACHVOLLEYKLUB

 

Hjemmeside: http://ishojvolley.dk

email: post@ishojvolley.dk