Priser og muligheder

Priser og muligheder

Synlighed som sponsor for Ishøj Volley & Beachvolley

PÅ KAMPTØJET

En reklame på en spillertrøje, shorts eller træningsdragt giver god synlighed ikke alene i hallen, men i høj grad også på foto og TV-streaming – og associerer sponsoren direkte med et hold.

Vores førstehold herrer spiller i den fornemste volleyballrække i Danmark; Ligaen. Der spilles 10 hjemmekampe og 10 udekampe rundt omkring i hele Danmark, hvor landets bedste spillere møder hinanden.
Vores ungdomshold deltager i både turneringer og stævner rundt omkring i landet – ofte til støre arrangementer med opbakning fra forældre og andre tilskuere.

HVOR?
Som sponsor for klubbens ligahold kan din virksomhed vælge at sponsere mellem 1 og 12 spillere med en reklame på spilletøjet. I ligaen spilles der med en hjemmebanetrøje og en udebanetrøje. Et sponsorat med reklame på spilletrøjen til én ligaspiller gælder således reklame på to trøjer.

Som sponsor for klubbens ungdom kan din virksomhed vælge at sponsere et helt hold (mellem 6 og 12 spillere, afhængigt af tilslutningen i den pågældende årgang). Hos ungdomsspillerne anvendes samme type spillertrøje ved både hjemme- og udekampe.

HVORDAN?
Virksomhedens logo placeres f.eks. på ”maven”, på ærmet eller evt. på ryggen af spillertrøjen – under hensyntagen til placering af spillernavn og –nummer i henhold til de gældende regulativer og under hensyntagen til logoets udformning og format. Materiale til tryk skal leveres i Vector-format.

HVAD KOSTER DET?
Sponsering på spillertrøjer (ude- og hjemmebanetrøje) i ligaen koster 1.000 kr. pr. spiller pr. sæson (april-december). Sponsering på spillertrøjer til et ungdomshold – bestående af 6 til 12 spillere – koster 5.000 kr. pr. sæson (april-december).
Et sponsorat af denne type tegnes for to sæsoner ad gangen og faktureres ved hver sæsonstart. Såfremt materiale til brug for trykning ikke leveres i Vector-format tillægges en omkostning i forbindelse med konvertering før tryk.

DERTIL KOMMER
Klubbens sponsorer vil løbende være at finde på vores hjemmeside www.ishojvolley.dk, på programmer der udarbejdes til alle ligaholdets hjemmekampe og på plakater med information om vores specifikke arrangementer.

PÅ BANNERE

Bannere i hallen, når der spilles hjemmekampe eller afvikles større stævner og arrangementer, er godt blikfang for deltagere og tilskuere og ikke mindst på fotos og TV-streaming.

Vores førstehold herrer spiller i den fornemste volleyballrække i Danmark; Ligaen. Der spilles 10 hjemmekampe i Ishøj Idrætscenter i Hal 3 (den store hal).

Også vores ungdomshold spiller turneringer på hjemmebane og klubben er desuden jævnligt arrangører af stævner og større arrangementer med opbakning fra forældre og andre tilskuere.

HVOR?
På lige fod med klubbens egne bannere hænges sponsoreres bannere synligt i hallen, når der afvikles hjemmekampe eller andre arrangementer. Naturligvis synligt for deltagere, tilskuere og – ikke mindst – klar til at komme med på fotos til aviser og hjemmesider samt til eksponering ved TV-streaming.

HVORDAN?
Virksomhedens logo placeres og trykkes på et genanvendeligt og holdbart banner på 2 x 2,5 m. Klubbens arrangører sørger for ophængning på spillestedet i forbindelse med hjemmekampe og -arrangementer. Materiale til tryk skal leveres i Vector-format.

HVAD KOSTER DET?
Sponsering via bannerreklame koster 8.000 kr. pr. banner. Et sponsorat af denne type tegnes for et kalenderår ad gangen. Såfremt materiale til brug for trykning ikke leveres i Vector-format tillægges en omkostning i forbindelse med konvertering før tryk.

DERTIL KOMMER
Klubbens sponsorer vil løbende være at finde på vores hjemmeside www.ishojvolley.dk, på programmer der udarbejdes til alle ligaholdets hjemmekampe og på plakater med information om vores specifikke arrangementer.

PÅ BUSSEN

Klubben har en minibus, som giver god outdoor-reklame og ses ikke alene i gadebilledet i Ishøj, men også rundt omkring i hele Danmark, når vi er på ture eller på vej til og fra udekampe med vores spillere.

Vores førstehold herrer spiller i den fornemste volleyballrække i Danmark; Ligaen. Der spilles 10 hjemmekampe og 10 udekampe i en sæson. Til udekampene anvendes klubbens bus, og den kommer således rundt i hele landet. Også vores ungdomshold spiller turneringer og stævner rundt omkring i landet og anvender i den forbindelse klubbens bus som transportmiddel.

HVORDAN?
Virksomhedens logo placeres på det valgte sted. Din virksomhed er velkommen til at få materialet fremstillet hos sin sædvanlige samarbejdspartner. Klubben tilbyder desuden at sørge for produktion og montering mod betaling af de relaterede omkostninger.

HVOR OG TIL HVILKEN PRIS?
Bussen giver mulighed for flere reklamepladser og følgende priser pr. sæson er gældende:
Venstre langside, under vinduet H55 x L300 cm 5.000 kr.
Højre langside, under vinduet H55 x L200 cm 4.000 kr.
Bagpå, højre dør under vinduet H70 x B55 cm 3.000 kr.
Foran, på motorhjelmen H35 x B140 cm 2.000 kr.
Venstre langside, over vinduet H18 x L300 cm 1.500 kr.
Højre langside, over vinduet H18 x L200 cm 1.200 kr.
Bagpå, hhv. højre og venstre dør over vinduer H20 x B65 cm 1.200 kr.
Foran, over frontrude H40 x B130 cm 1.200 kr.
Højre langside, elektrisk dør H35 x B70 cm 1.200 kr.

Et sponsorat af denne type tegnes for to sæsoner ad gangen og faktureres ved hver sæsonstart.

DERTIL KOMMER
Klubbens sponsorer vil løbende være at finde på vores hjemmeside www.ishojvolley.dk, på programmer der udarbejdes til alle ligaholdets hjemmekampe og på plakater med information om vores specifikke arrangementer.